Arabisch leren in Amsterdam?


DE LESSEN WORDEN MOMENTEEL ONLINE VERZORGD.

Wilt u Arabisch leren? Gediplomeerd Arabist geeft privéles. Bent u met meerdere personen dan is groepskorting mogelijk. U kunt ook een Arabisch dialect leren: Egyptisch of Levantijns (Libanon, Jordanie, Palestina, Syrie). Graag aanmelden via e-mail: info@arabresearch.nl

1 persoon    €25,- per uur

2 personen €15,- per uur p.p.

3 personen €10,- per uur p.p.

Geeft u ook aan op welk niveau u les wilt hebben: beginner of gevorderd. U kunt ook bellen: 06 12255263.

Gedurende de lessen wordt u de beginselen van de Arabische taal bijgebracht, zowel het gesproken als het geschreven Arabisch. Het lesmateriaal is zo ingericht dat er veel aandacht bestaat voor culturele, sociale en historische aspecten. Uiteraard houd ik zoveel mogelijk rekening met individuele wensen.

Het modern standaard Arabisch (MSA) is afgeleid van het klassiek Arabisch en is de schrijftaal in de gehele Arabische wereld. Het is ook de gesproken taal van conferenties, onderwijs, radio en televisie, religie en formeel taalgebruik. Het is in het kort de taal van miljoenen Arabieren die elementair onderwijs hebben genoten. Het verschaft de inwoners van de Arabische landen een gevoel van identiteit en een gemeenschappelijke culturele erfenis. Daarnaast bestaan er ook talloze lokale dialecten. Deze worden thuis, op de markt, onder vrienden gesproken.

Tot de cursisten behoren mensen met een brede culturele belangstelling, bv. voor de kalligrafie, literatuur of de Koran. Andere willen weer graag praktische conversatie en snel Arabisch leren spreken. Ook zijn er cursisten die beroepsmatig Arabisch willen leren zoals acteurs, diplomaten of journalisten. Of mensen die door een bedrijf of NGO worden uitgezonden naar een Arabisch land.


Bijles en Ontspanning voor studenten

Examenstress, colleges gemist, ziek geweest, moe?

Arabist helpt je snel door je examens heen en geeft ook nog ontspanningsreiki. Reiki is een Japans heelkunde die op afstand kan worden gegeven.


Nederlands Leren?

Wilt u ondersteuning bij het Nederlands? Ik ben taalcoach voor buitenlanders die zich verder willen bekwamen in het Nederlands of die wat meer willen oefenen in Nederlandse conversatie of een nadere uitleg van de grammatica willen. Bijzonder geschikt voor mensen, die van huis uit Arabisch spreken. Kan ook in het weekend. Vanaf €10,- per uur per persoon.Vraagt u gerust een offerte aan.

maʽa ssalāma مع السلامة              tot spoedig

Arthur Vreede, Arabist, cultureel antropoloog en filosoof.